Στο Top – 20 του International Networks το CPAAI

image_print

Το παγκόσμιο δίκτυο MGI Worldwide, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και η ένωση CPA Associates International με έδρα τις ΗΠΑ, ανακοίνωσαν ότι θα συγχωνευθούν την 1η Ιανουαρίου 2020 δημιουργώντας έναν νέο οργανισμό με περισσότερες από 250 εταιρείες – μέλη σε όλο τον κόσμο.

Η συμφωνία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι, θα δημιουργήσει έναν ελεγκτικό και λογιστικό οίκο με έσοδα που θα πλησιάσουν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, τοποθετώντας το στην 16η θέση της τρέχουσας παγκόσμιας κατάταξης του International Networks.

Η συγχώνευση θα προσφέρει στις επιχειρήσεις μέλη περισσότερους πόρους, πρόσβαση σε τεχνογνωσία και καινοτόμες διαδικασίες, ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών και πιο ισχυρό Brand Name. Παγκόσμια διασφάλιση της ποιότητας θα είναι διαθέσιμη στις επιχειρήσεις του CPAAI καθώς εντάσσονται στο δίκτυο MGI Worldwide μέλος του IFAC Forum of Firms του International Federation of Accountants.

Ο Clive Viegas Bennett, Διευθύνων Σύμβουλος της MGI Worldwide, δήλωσε: “Η συγχώνευση αυτή ενισχύει σημαντικά τις ήδη ισχυρές θέσεις των δύο οργανώσεων στην παγκόσμια αγορά και τους πόρους για τις εταιρείες-μέλη μας. Για τα μέλη, η συγχώνευση θα προσδώσει νέα οφέλη. Θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ευρύτερη γεωγραφική εμβέλεια και σημαντική ανταλλαγή γνώσεων και τεχνολογίας. Η συγχώνευση θα μας βοηθήσει όχι μόνο να διατηρήσουμε τις ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις αλλά και να προσελκύσουμε νέα μέλη που αναζητούν διαφορετική προσέγγιση και μεγαλύτερη υποστήριξη από ένα παγκόσμιο διεθνές δίκτυο”.

Ο Michael Parness, Πρόεδρος του CPAAI, πρόσθεσε: “Ο οργανισμός μας και το MGI Worldwide έχουν κοινές αξίες, παρόμοια πελατειακή βάση και επιχειρηματικό DNA με αποτέλεσμα αυτή η συγχώνευση να έχει νόημα σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο αλληλοσυνδεόμενος. Οι πελάτες παραμένουν στο επίκεντρο των στόχων όλων των εταιρειών μελών. Η συγχώνευση εξασφαλίζει ότι θα μπορούν να κάνουν χρήση της τεχνογνωσίας και της υποστήριξης που χρειάζονται – ανεξάρτητα από το πού δραστηριοποιούνται στον κόσμο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε να αναπτύσσουμε νέες στρατηγικές με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη μας στην παγκόσμια αγορά.

“Σημαντικά πλεονεκτήματα σε πολλαπλό επίπεδο αναμένεται να προσδώσει η συγχώνευση του CPA Associates International με το δίκτυο MGI Worldwide.” Αναφέρει ο Managing Partner της atc, Δημήτρης Μάνος. Η συγχώνευση αυτή αποτελεί ένα τεράστιο βήμα τόσο για το CPAAI όσο και για την atc, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, διότι ως μέλος του MGI θα μοιράζεται νέες δεξιότητες, τεχνογνωσία, καινοτομία και πόρους. Οι πελάτες μας επιδιώκουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Οι επιχειρηματίες έχουν ανάγκη από συμβούλους οι οποίοι να διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο για να κατανοήσουν πραγματικά τις επιχειρήσεις τους. Επίσης, εκτός από υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, επιθυμούν σχέσεις εμπιστοσύνης, καινοτομία και διορατικότητα τα οποία προσθέτουν πραγματική αξία στις επιχειρήσεις τους. Η ένταξη σε ένα ενιαίο παγκόσμιο δίκτυο, τονίζει την ικανότητα μας για προσφορά διασυνοριακών υπηρεσιών και είναι μία ευκαιρία για εμάς και τους πελάτες μας, να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό η δυνατότητα αυτή.”