Υποστήριξη των επιχειρήσεων – Covid-19

Με τις επιπτώσεις από την εξάπλωση του Κοροναϊου να έχουν γίνει ήδη αισθητές στις περισσότερες επιχειρήσεις, για να περιοριστούν οι ανορθολογικές συμπεριφορές και να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που ήρθαν στην επιφάνεια απαιτείται συντονισμένη δράση. Το περιβάλλον το οποίο διαμορφώνεται ενέχει δυσκολίες αλλά και πολλές ευκαιρίες.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, αυτή τη στιγμή στόχος μας είναι να μειώσουμε κατά το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τον αντίκτυπο που έχει η πανδημία στις επιχειρήσεις σας. Η atc βρίσκεται δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει, προσφέροντας γρήγορες και αξιόπιστες συμβουλές στα ζητήματα που ανακύπτουν καθημερινά σχετικά με:

  • Αλλαγές στην Εργατική Νομοθεσία
  • Ασφαλιστικά θέματα
  • Ταμειακό προγραμματισμό
  • Φορολογικό Σχεδιασμό
  • Ψηφιακό μετασχηματισμό του λογιστηρίου

Η ελληνική κυβέρνηση εκδίδει συνεχώς οδηγίες και προβαίνει σε ανακοινώσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επίδραση του κορονοϊού.

Covid-19: Νέα Μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων για την αντιμετώπιση των συνεπειών

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να υποστηρίξετε την επιχείρησή σας σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο και να αισθάνεστε ασφάλεια για τις επόμενες κινήσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Η τωρινή πανδημία είναι ένα τεστ αντοχής για όλους μας. Προτεραιότητα όλων μας αυτή τη στιγμή είναι η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων έτσι ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας και να προστατευτεί ο πληθυσμός. Η υποστήριξη μας μπορεί να αναδειχθεί σε ισχυρό επιχειρηματικό πλεονέκτημα των επιχειρήσεων. Μην αφήνετε τις δυσκολίες του σημερινού περιβάλλοντος να σας περιορίσουν.


Με εκτίμηση

Δημήτρης Μάνος – Managing Partner of atc