Αρχική

atc

Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας αποτελεί το χαρακτηριστικό της atc και εκφράζεται σε κάθε πτυχή της συνεργασίας μας με τους πελάτες. Στόχος να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και να αποτελούμε σημαντικό αρωγό στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας.
περισσότερα >>

Υπηρεσίες
Στην atc είμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Συνδυάζοντας γνώση και εμπειρία 20 χρόνων, προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα φορολογικών, ελεγκτικών, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών με νέες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Υποστήριξη επιχειρήσεων Covid-19

Για τις επιχειρήσεις που ήδη βλέπουν τα πρώτα σημάδια από την εξάπλωση του Covid 19, η κατάρτιση ενός αξιόπιστου προϋπολογισμού ταμειακών ροών και η αποτελεσματική διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για την επιβίωση τους.

περισσότερα >>

 

Τομείς & Πελάτες

Ιδιωτικές επιχειρήσεις στους τομείς της Βιομηχανίας και του Εμπορίου αντιπροσωπεύουν το 85% των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες.

περισσότερα >>

Έτη λειτουργίας

9

Εργαζόμενοι

31

Πελάτες

120

Συνολικός Τζίρος πελατών
εκατομμύρια €

690

Καριέρα

Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σας πορείας, είναι σημαντικό να είστε σίγουροι πως βαδίζετε στη σωστή διαδρομή. Στην atc χαράζουμε μαζί σας αυτό το μονοπάτι, παρέχοντάς σας την καθοδήγηση που χρειάζεστε στα πρώτα σας βήματα.

περισσότερα >>

Οι αξίες μαςΟι αξίες μας είναι διαχρονικές. Είναι οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις της εταιρείας μας. Καθοδηγούν τον τρόπο σκέψης μας και τη συμπεριφορά μας. Επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε ο ένας με τον άλλο.

Ελεγκτικές Υπηρεσίες
Με νέους και ολοένα πιο σύνθετους κινδύνους, περισσότερο από ποτέ άλλοτε η διενέργεια του Τακτικού Ελέγχου, με τρόπο ο οποίος να διασφαλίζει μεγαλύτερη ποιότητα και διαφάνεια, είναι επιτακτική.
περισσότερα >>

Φορολογικές Υπηρεσίες
Στην atc είμαστε στο επίκεντρο των φορολογικών εξελίξεων. Η παροχή άμεσης και έγκυρης συμβουλής αναδεικνύεται σε ισχυρό επιχειρηματικό πλεονέκτημα των πελατών μας.

περισσότερα >>

Συμβουλευτικές ΥπηρεσίεςΗ έξυπνη λήψη αποφάσεων, η κατανόηση των κινδύνων που εμπεριέχονται σε κάθε σημαντική δράση, η αποτελεσματική υλοποίηση είναι παράγοντες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην επιχείρησή σας.

περισσότερα >>

Εσωτερικός Έλεγχος

Η ορθή εκτέλεση των εσωτερικών διαδικασιών μιας επιχείρησης σε συνδυασμό με την επιλογή του κατάλληλου προσωπικού συντελεί στην απόκτηση και διατήρηση

περισσότερα >>