Καριέρα2

Ανακαλύψτε τις δυνατότητές σας

Ξεκινώντας την καριέρα σας, η atc μπορεί να σας προσφέρει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα, παρέχοντάς σας μία άρτια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση από τα εξειδικευμένα στελέχη μας. Σας παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε επαγγελματικά, χτίζοντας μια σημαντική πορεία.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε πως οι άνθρωποί μας απολαμβάνουν την εργασίας τους στον ίδιο βαθμό που οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

Τα τελευταία 3 χρόνια, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία, αναγνωρίζοντας και ενθαρρύνοντας τη διάθεση της νέας γενιάς για μάθηση και προσωπική εξέλιξη. Η δέσμευση της εταιρείας μας στην νέα γενιά αποτυπώνεται και σε αριθμούς καθώς το 50% των φοιτητών ενσωματώθηκε στο προσωπικό της εταιρείας μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Η atc στηρίζει την εργασιακή απασχόληση σε μια δυσμενή οικονομική περίοδο, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια παραμονής των νέων στην χώρα μας.
Φροντίζουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες για τους ταλαντούχους νέους ώστε να ξεκινήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους μαζί μας, αισιοδοξώντας για το μέλλον.

Εξελίξτε την καριέρα σας
Η atc βασίζεται στις αξίες της διαφάνειας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
Σας παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεσθε για να χτίσετε την καριέρα σας και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η atc σας προσφέρει την δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, ενώ οι προσπάθειές σας θα αναγνωρίζονται από την πρώτη μέρα. Έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε τις δεξιότητές σας στο επόμενο επίπεδο. Να αναλάβετε νέες προκλήσεις και να έχετε άμεση συνεργασία με τους πελάτες μας καθώς και να διαδραματίσετε ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση της μελλοντικής πορείας της εταιρείας μας.

Στόχος μας είναι να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους με κοινές αξίες και ίδιο όραμα. Θέλουμε να πορευόμαστε στον επαγγελματικό στίβο με συνεργάτες που κατανοούν την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους πελάτες μας και εργάζονται για τον πρωταρχικό μας σκοπό, την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας.

Εάν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες με εμάς και θέλετε να γίνεται μέλος της ομάδας atc, στείλτε μας το βιογραφικό σας.